Privatrengøring der lever op til dine ønsker og behov

Stabil og effektiv rengøring til private

Har du svært ved at finde tid og overskud til at gøre rent i dit hjem, når du endelig har fri, og vil du hellere bruge din tid på ting, som giver mere mening for dig? Så lad os hos Icelava hjælpe dig. Vi har stor erfaring inden for privatrengøring, og vi tilbyder en stabil og effektiv rengøring til private i både Herning, Holstebro og Ikast samt i flere andre omkringliggende områder. 

Eksempler på vores rengøringsarbejde

Vores rengøringsarbejde dækker over flere forskellige opgaver, så du kan få lige netop den rengøring, som du har behov for. Vi kan blandt andet hjælpe dig med traditionelt rengøringsarbejde, hovedrengøring og fraflytter rengøring.

Vi er meget aktive på Facebook, hvor vi holder vores kunder og følgere opdaterede omkring vores arbejde, og du er altid velkommen til at klikke dig ind forbi profilen for at se nærmere på vores arbejdsområder.

5 gode grunde til at vælge vores virksomhed

Når du vælger at lade vores rengøringsfirma stå for din privatrengøring, så kan du blandt andet nyde godt af følgende 5 fordele:

  • ​Vi udfører altid grundigt rengøringsarbejde i en høj kvalitet
  • ​Vi er utrolig effektive, hvilket blandt andet kan mærkes på prisen
  • ​Vi sætter en stor ære i at levere en god service
  • ​Vi forsøger så vidt muligt at imødekomme alle vores kunders individuelle ønsker og behov
  • Vi møder vores kunder der, hvor de er

Hvad koster privatrengøring?

Vores priser på privatrengøring afhænger blandt andet af, hvilken aftale du ønsker at indgå med os. Ønsker du en fast aftale, eller ønsker du at kontakte os i forbindelse med, at behovet opstår? Uanset hvad udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den privatrengøring, der matcher dine ønsker og behov. Du skal bare kontakte os for en indledende dialog.

Vi hører naturligvis også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for mere information om vores arbejdsområder eller priser.

Kontakt os

"Sikkerhed, tillid og troværdighed"

Vi repræsentere en virksomhed der sætter sikkerhed, tillid og troværdighed højt, det er det vi dagligt leverer til vores kunder, derfor er det også naturligt for os at forvente det samme, af vores samarbejdspartnere. Vi måtte desværre på udkig efter anden rengøringspartner, da vores partner gennem 15 år, grundet sygdom, desværre måtte stoppe, og vi blev anbefalet IceLava.

Efter indledende møde var vi overbeviste om at IceLava Rengøring var det rigtige valg. IceLava har på rekordtid formået at overtage opgaven på en yderst kompetent og troværdig måde, med fuld fokus på vores kerneværdier sikkerhed, tillid og troværdighed. IceLava har fuld fokus på vores behov, og de har vores fulde tillid.

Gitte Lindgren

"Professionel og flinkt personale"

Vi er meget tilfredse med rengøring hos Ravnsgaard Smede- og maskinværksted A/S. Fælles arealer og kontoret er ret udfordrende områder, pga. forbindelse med værkstedet, men det klarer IceLava udmærket.

Professionel og flinkt personale, som hjælper med at finde de bedste rengøringsløsninger, som dækker vores ønsker og behov

Ravnsgaard

Kontakt os i dag

Grib chancen og få en skræddersyet løsning på din rengøringsopgave i dag!

​​Vi vender tilbage til dig pr. telefon med henblik på et uforpligtende besøg. Dermed kan vi målrette vores tilbud, så den matcher lige netop din rengøringsopgave. Dette gælder for både private og erhvervskunder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares telefonisk inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

IceLava

Jagtvej 42, 7400 Herning

CVR: 39384051

Følg os på Instagram​

Kontaktoplysninger

Tlf.: 27 38 06 62

E-mail: kontakt@icelava.dk​

Få et godt tilbud! 

Telefontider

Mandag - fredag: 00.00 - 00.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.