Effektiv kontorrengøring tilbydes

Vi får dit kontormiljø til skinne igen

Trænger dit kontor til effektiv og grundig rengøring? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. 

Hos Icelava tilbyder vi professionel og grundig kontorrengøring til kunder fra Ikast, Herning Holstebro, og de omkringliggende byer.

Vi er et professionelt rengøringsfirma, som altid yder et professionelt og ikke mindst grundigt stykke arbejde. Så hvis du leder efter en samarbejdspartner, som kan få dit kontor til at skinne igen, så tag endelig kontakt til os.

Et rent og sundt arbejdsmiljø

Et sundt og rent arbejdsmiljø er først og fremmest med til at give glade ansatte, og gode resultater. Derudover sender det også et godt signal til virksomhedens udefrakommende besøgende. Med andre ord, så er det en god investering at få foretaget kontorrengøring, og vi er meget klar til at hjælpe jer.

På baggrund af vores mangeårige erfaring inden for faget, så ved vi præcis, hvordan vi skal gå til opgaven. Vi lægger stor vægt på glade og tilfredse kunder, og derfor overholder vi naturligvis vores aftaler, ligesom vi altid levere​r resultater i højeste kvalitet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på kontorrengøring

Hvis du er interesseret i, at høre mere om kontorrengøring eller erhvervsrengøring, eller hvis du ønsker at hyre os til en opgave, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi kommer meget gerne ud og besigtiger din opgave, hvorefter vi kan beregne et uforpligtende tilbud og en skræddersyet rengøringsplan.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os

"Sikkerhed, tillid og troværdighed"

Vi repræsentere en virksomhed der sætter sikkerhed, tillid og troværdighed højt, det er det vi dagligt leverer til vores kunder, derfor er det også naturligt for os at forvente det samme, af vores samarbejdspartnere. Vi måtte desværre på udkig efter anden rengøringspartner, da vores partner gennem 15 år, grundet sygdom, desværre måtte stoppe, og vi blev anbefalet IceLava.

Efter indledende møde var vi overbeviste om at IceLava Rengøring var det rigtige valg. IceLava har på rekordtid formået at overtage opgaven på en yderst kompetent og troværdig måde, med fuld fokus på vores kerneværdier sikkerhed, tillid og troværdighed. IceLava har fuld fokus på vores behov, og de har vores fulde tillid.

Gitte Lindgren

"Professionel og flinkt personale"

Vi er meget tilfredse med rengøring hos Ravnsgaard Smede- og maskinværksted A/S. Fælles arealer og kontoret er ret udfordrende områder, pga. forbindelse med værkstedet, men det klarer IceLava udmærket.

Professionel og flinkt personale, som hjælper med at finde de bedste rengøringsløsninger, som dækker vores ønsker og behov

Ravnsgaard

Kontakt os i dag

Grib chancen og få en skræddersyet løsning på din rengøringsopgave i dag!

​​Vi vender tilbage til dig pr. telefon med henblik på et uforpligtende besøg. Dermed kan vi målrette vores tilbud, så den matcher lige netop din rengøringsopgave. Dette gælder for både private og erhvervskunder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares telefonisk inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

IceLava

Jagtvej 42, 7400 Herning

CVR: 39384051

Følg os på Instagram​

Kontaktoplysninger

Tlf.: 27 38 06 62

E-mail: kontakt@icelava.dk​

Få et godt tilbud! 

Telefontider

Mandag - fredag: 00.00 - 00.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.