Professionel erhvervsrengøring tilbydes

Lad os hjælpe med rengøringen på din arbejdsplads

En ren og pænarbejdsplads er med til skabe rammerne for et sundt arbejdsmiljø, og ikke mindst glade kollegaer med et lavt sygefravær. 

Dette kræver en grundig og effektiv erhvervsrengøring, og det kan vi hos IceLava hjælpe med.

Vi er et professionelt rengøringsfirma med base i Herning, som tilbyder effektiv og grundig erhvervsrengøring i vores eget lokalområde samt Ikast, Holstebro og omegn.

Så hvis du leder efter en professionel og effektiv samarbejdspartner til at udføre erhvervsrengøring hos dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os, vi står altid til rådighed.

Der er mange grunde til at vælge vores rengøringsfirma

Der kan nævnes mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge vores rengøringsfirma til din erhvervsrengøring. Først og fremmest har vi mange års erfaring i branchen, og vi har derfor udført erhvervsrengøring hos mange forskellige kunder og virksomheder.

Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder, og derfor lægger vi stor vægt på den gode dialog. Vi fokuserer meget på at gøre vores kunder glade og tilfredse, og derfor sørger vi altid for at levere flotte resultater af høj kvalitet og at overholde alle vores aftaler.

Kontakt os og hør mere om erhvervsrengøring her

Hvis du er interesseret i at høre mere om erhvervsrengøring eller kontorrengøring, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores priser varierer alt efter opgavens omfang, men vi kommer meget gerne ud og besigtiger din opgave, hvorefter vi kan udarbejde et skræddersyet tilbud og pris på erhvervsrengøring hos dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

"Sikkerhed, tillid og troværdighed"

Vi repræsentere en virksomhed der sætter sikkerhed, tillid og troværdighed højt, det er det vi dagligt leverer til vores kunder, derfor er det også naturligt for os at forvente det samme, af vores samarbejdspartnere. Vi måtte desværre på udkig efter anden rengøringspartner, da vores partner gennem 15 år, grundet sygdom, desværre måtte stoppe, og vi blev anbefalet IceLava.

Efter indledende møde var vi overbeviste om at IceLava Rengøring var det rigtige valg. IceLava har på rekordtid formået at overtage opgaven på en yderst kompetent og troværdig måde, med fuld fokus på vores kerneværdier sikkerhed, tillid og troværdighed. IceLava har fuld fokus på vores behov, og de har vores fulde tillid.

Gitte Lindgren

"Professionel og flinkt personale"

Vi er meget tilfredse med rengøring hos Ravnsgaard Smede- og maskinværksted A/S. Fælles arealer og kontoret er ret udfordrende områder, pga. forbindelse med værkstedet, men det klarer IceLava udmærket.

Professionel og flinkt personale, som hjælper med at finde de bedste rengøringsløsninger, som dækker vores ønsker og behov

Ravnsgaard

Kontakt os i dag

Grib chancen og få en skræddersyet løsning på din rengøringsopgave i dag!

​​Vi vender tilbage til dig pr. telefon med henblik på et uforpligtende besøg. Dermed kan vi målrette vores tilbud, så den matcher lige netop din rengøringsopgave. Dette gælder for både private og erhvervskunder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares telefonisk inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

IceLava

Jagtvej 42, 7400 Herning

CVR: 39384051

Følg os på Instagram​

Kontaktoplysninger

Tlf.: 27 38 06 62

E-mail: kontakt@icelava.dk​

Få et godt tilbud! 

Telefontider

Mandag - fredag: 00.00 - 00.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.